çelik oats için ürünler (2)

Anason tohumu

Anason tohumu

Anason tohumları - Orta Çağ'ın başlarında Avrupa'ya getirilen bir baharat ve hızla mutfakta popülerlik kazandı. Antik medeniyetlerin rahipleri ve şifacıları anason tohumlarını takdir ediyordu - şifalı özellikleri bazen mucizeler olarak adlandırılıyordu. Mutfakta, anasonun tüm parçaları her türlü formda kullanılır. Anason tohumları, turşulara canlı bir tat vermek için eklenir. Eğer bunları defne yaprağı ve tarçın ile karıştırırsanız, soğuk et yemekleri için mükemmel bir ev baharatı elde edersiniz. Proteinler (g / 100g): 18,0 Yağlar (g / 100g): 16,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 35,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 360,0
Tavuklar için Yem

Tavuklar için Yem

Et yönlü 50 günden kesime kadar ekstrüde tavuk yemi (üretim oranı: 200 g/baş/gün) İÇERİK: Buğday, Tam yağlı soya, Et ve kemik unu, Balık unu, Ayçiçek yağı VİTAMİN kompleksi: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineral kompleksi: demir, bakır, manganez, iyot, selenyum Genel olarak, 50 günden kesime kadar genç broylerler ve diğer et ırkları için besleme sürecinin son aşamasında kullanılan granül, ekstrüde yemdir. Tam bir yemdir ve ısı işlemi uygulanmadığı sürece bir karışımın parçası olarak da kullanılabilir.